BTW aangifte

Btw aangifte

Als ondernemer moet u btw aangifte doen. De btw is de belasting toegevoegde waarde van uw dienst of product. In de aangifte die u per maand, per kwartaal of per jaar moet doen (het tijdvak hiervoor wordt vastgesteld door de Belastingdienst), geeft u aan hoeveel btw u ontvangen heeft van uw klanten, maar ook de btw die u kunt aftrekken. Deze aangifte kunt u digitaal doen via de website van de Belastingdienst, kunt u laten doen via uw accountants- of administratiekantoor of kunt u gemakkelijk zelf doen met aangifte- en administratiesoftware, zoals de software van pPlease.

btw aangifte

Wat kan pPlease voor u doen?

pPlease is er voor de zzp’ers en kleinbedrijven. Met de software van pPlease kunt u eenvoudig en snel factureren, maar de software biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u met het pPlease Suite pakket heel eenvoudig zelf uw btw aangifte doen. Wanneer u uw facturen met de software van pPlease maakt en ook uw leveranciers en inkoopfacturen invoert in de administratie, is het bepalen van het te betalen bedrag aan btw daarna erg gemakkelijk. Via de software kunt u uw aangifte vervolgens ter controle versturen naar uw accountant of direct indienen bij de Belastingdienst. Al uw aangiften worden per btw periode in pPlease opgeslagen, zodat u deze altijd nog kunt terugzien.

Ook uw btw aangifte met pPlease doen?

Wilt u ook graag zelf uw aangifte doen en het gemak ervaren van de aangifte- en administratiesoftware van pPlease? Ga dan direct naar de pagina “bestellen” op www.pplease.nl. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Vul dan het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Bestellen      Producten