Digitaal factureren

Digitaal factureren

Factureren is een belangrijk punt in de bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat de facturen op een juiste manier opgesteld worden en op tijd worden verstuurd. Digitaal factureren met pPlease maakt dit mogelijk.

digitaal factureren

Eenvoudig en efficiënt werken

Met pPlease haalt u een eenvoudige maar doeltreffende manier van digitaal factureren in huis. In het systeem kunt u zelf facturen aanmaken volgens verschillende templates. Ook is het mogelijk om snel offertes te maken en te verzenden. U behoudt een duidelijk overzicht over de gemaakte facturen en de status hiervan.

Het programma denkt met u mee en geeft u waarschuwingen wanneer een element van de factuur niet of niet goed is ingevoerd. Hierdoor voorkomt u dat er fouten gemaakt worden. Gaat er toch iets mis, dan kunt u de foutieve factuur eenvoudig overschrijven, met behoud van het originele factuurnummer.

Diverse pakketten

pPlease biedt verschillende pakketten voor het digitaal factureren. U kiest zelf het pakket dat het beste bij uw bedrijf past. Ook is het mogelijk om extra modules toe te voegen aan uw gekozen pakket. Met pPlease werkt u in een eigen, beveiligde serveromgeving. Mocht zich een probleem voordoen, dan kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Het voordeel van digitaal factureren is dat u een duidelijk overzicht houdt over de financiële administratie van uw bedrijf. Bovendien heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen administratie. Hierdoor kunt u sneller ingrijpen wanneer dit nodig is. Een goed lopende financiële administratie helpt uw bedrijf verder. U kunt sneller werken en door het op tijd versturen van facturen krijgt u ook nog eens sneller betaald.

Bestellen      Producten