Digitale factuur

Eenvoudig e-factureren met pPlease

Bent u ook een eigenaar van een kleine onderneming en weet u nog niet zo goed hoe u op een correcte manier facturen kunt sturen naar uw klanten en er daarbij voor kunt zorgen dat de facturen duidelijk zijn? Dan kunt u eenvoudig e-factureren met pPlease. Facturatie wordt op deze manier voor zowel u als uw klanten erg gemakkelijk.

digitale factuur

Facturatie binnen een kleine onderneming

Ook binnen een kleine organisatie heeft u te maken met kosten die u maakt en inkomsten die u genereert. De kosten die uw klanten u verschuldigd zijn, dient u op een gemakkelijke manier duidelijk te maken met overzichtelijke facturen. E-factureren is helemaal in tegenwoordig. Op deze manier worden facturen digitaal per e-mail verstuurd naar de klanten in plaats van per post waardoor er onnodige printkosten dienen te worden gemaakt. Met pPlease heeft u de mogelijkheid om duidelijke facturen op te stellen voor uw klanten. U kunt overzichtelijk maken welke kosten zij u exact verschuldigd zijn, welke btw regel u heeft toegepast en voor welk termijn u de betaling wenst te ontvangen. Klanten hechten een grote waarde aan betaalgemak. Daarom kunt u de betalingen laten verrichten middels iDEAL.

Gebruiksgemak

Met pPlease worden uw klanten voorzien van het juiste gebruiksgemak. Dit geldt niet alleen voor uw klanten maar ook voor uzelf maakt u het gemakkelijk doordat de applicatie u voorziet van overzichtelijke overzichten met betrekking tot de openstaande vorderingen en de vorderingen die reeds voldaan zijn. Zo kunt u ook handige filters toepassen waarmee u de overzichten nog duidelijker kunt maken. Is er een fout gemaakt op de factuur dan zal de applicatie u dit laten weten en is het voor u gemakkelijk om een correctiefactuur op te stellen zonder dat het oorspronkelijke factuurnummer wordt gewijzigd. Afhankelijk van het type onderneming kunt u kiezen uit verschillende facturatieproducten. Factureren is nooit eerder zo makkelijk geweest!

Bestellen      Producten