E-factuur

Eenvoudig uw e-factuur realiseren met pPlease

Factureren is een belangrijk onderdeel in het bedrijfsleven en dit moet daarom betrouwbaar en snel gebeuren. E-factureren is een digitale manier van facturen verwerken. Het gaat automatisch en daardoor worden er minder fouten gemaakt. Ook is het een snellere manier van factureren en daardoor kostenbesparend.

Een e-factuur is juridisch gezien compleet gelijk aan een handmatige factuur. Het heeft nog meerdere voordelen, zoals minder papier en CO2 uitstoot en de facturen worden door de consument sneller betaald door de snellere verwerking.

e-factuur

 

Op welke manieren kunt u e-factureren?

U kunt verschillende pakketten aanschaffen op basis van uw behoeften. Factureert u bijvoorbeeld maar tot drie facturen per maand, dan kunt u gebruik maken van een gratis pakket. Hierbij geniet u van een beveiligde server omgeving. E-factureert u aan meerdere klanten per maand, dan zijn er andere pakketten die aan uw wensen voldoen. Deze pakketten zijn beschikbaar vanaf €23,95 per maand. Hierbij kunt u onbeperkt facturen en offertes versturen. Ook kunnen uw klanten gebruik maken van de helpdesk en betalingen via iDeal. Tevens is er de optie om uw BTW aangifte te voldoen.

Mogelijkheden met betrekking tot uw e-factuur

Met het programma om uw e-factuur te ontwikkelen heeft u verschillende keuzes. Zo is er een variatie aan templates beschikbaar waar u uw factuurpost kunt kiezen. Tevens kunt u uw persoonlijke voorkeur kenbaar maken en dit wordt dan als template voor u beschikbaar gesteld.

U kunt uiteraard kiezen voor periodieke facturen en eenmalige facturen. Hier kunt u uw eigen stijl in doorvoeren en de factuur kan voorzien worden van een persoonlijke brief. Dit geeft een professionele indruk en een persoonlijke benadering naar uw klant.
Bestellen      Producten