Facturen maken

Facturen maken

Factureren is een belangrijk onderdeel in uw bedrijf. Het is voor uw inkomsten van essentieel belang dat het incasseren van rekeningen professioneel gebeurt. Een factuur moet aan verschillende eisen voldoen om wettelijk te volstaan. Wij van pPlease staan u graag bij zodat u op eenvoudige wijze facturen kunt maken en het factureringsproces zo efficiënt mogelijk kunt laten verlopen. Zo wordt een onvoldane factuur wel heel erg geminimaliseerd.

facturen maken

Hoe werkt het?

Het systeem van pPlease maakt van uw factuur een geautomatiseerd proces. U kunt in dit systeem verschillende kostenposten, btw-tarieven en uw relaties vooraf invoeren. Zo hoeft u alleen maar de juiste keuze te maken in het menu wanneer u bezig bent met facturen maken. Mocht het onverhoopt gebeuren dat u een verkeerde factuur verstuurd, dan kunt u gebruik maken van een herstelfactuur. Doordat het een automatisch proces betreft, wordt de oude factuur zo vanzelf gecorrigeerd.

Wordt uw factuur maar niet voldaan? Dat is altijd vervelend. Met dit systeem kunt u met één klik een aanmaning versturen. Uw klant heeft trouwens de mogelijkheid om, bij het ontvangen van uw factuur, heel gemakkelijk met iDeal te betalen. Zo worden die nare aanmaningen zeker met een minimum beperkt, doordat klanten geneigd zijn sneller te betalen. Uw facturen kunt u trouwens ook personaliseren. Dat maakt een vertrouwde en persoonlijke indruk op uw klanten. Zo komt u professioneel voor de dag!

Bestellen      Producten