Online factureren

Online factureren met pPlease

Aan het versturen van facturen door bedrijven worden vanuit de Belastingdienst bepaalde eisen gesteld. Een aantal gegevens op een factuur mogen niet ontbreken, bijvoorbeeld de factuurdatum, het factuurnummer en een geleverde dienst en/of product. Aangezien factureren vandaag de dag veelal online gebeurt, is online factureren de ideale manier om facturen aan klanten te versturen.

Eenvoudig facturen versturen met pPlease

pPlease stelt u in staat om eenvoudig online facturen te versturen aan uw klanten. Daarmee voorkomt u dat u zaken over het hoofd ziet en een factuur onjuist is opgemaakt. Er wordt gewerkt met een relatiedatabase waarin u eenvoudig de desbetreffende relatie kunt selecteren. U kunt dan direct beginnen met het opstellen van een nieuwe factuur voor uw klant.

online factureren

Welke mogelijkheden biedt pPlease?

Bij pPlease heeft u de keuze uit diverse factuurtemplates. Bovendien kunt u in een factuur uw eigen huisstijl verwerken. Vanzelfsprekend kunt u ook het btw percentage aangeven. Prettig om te weten is ook dat er automatisch herinneringen worden verstuurd als een klant niet tijdig heeft betaald. Wilt u een begeleidende e-mail sturen bij een factuur? Ook dit kan probleemloos bij pPlease.

Maak een testfactuur

Wilt u met uw bedrijf ook aan de slag met online facturen versturen? Maak dan vrijblijvend een testfactuur met pPlease. Na het invullen van de benodigde gegevens wordt er een pdf-document gegenereerd die u een indruk geeft hoe de factuur er komt uit te zien. Bent u enthousiast? Ga dan vandaag nog aan de slag met online factureren!

Bestellen      Producten