Online factuur

Ongecompliceerd een online factuur opstellen

Wanneer u ondernemer bent, zzp’er of kleinbedrijf, dan krijgt u te maken met het factureren van uw diensten aan de klant. Dit kan een inspannende aangelegenheid zijn die uw tijd opslokt. pPlease heeft de geschikte tools en service om u te ondersteunen in dit proces. Offreren en factureren wordt snel en simpel gemaakt. Een online factuur maken levert veel voordelen op.

E-factuur

Wellicht maakt u uw facturen nog in Excel of Word. Online factureren biedt echter meer mogelijkheden. Het is een snel en betrouwbaar systeem, maar geeft ook een waarschuwing indien er iets misgaat of niet klopt. Bovendien hoeft u niet steeds iedere factuur individueel op te slaan. In PDF wordt uw factuur naar uw relatie verzonden. Meteen kan de relatie betalen, bijvoorbeeld met een geïntegreerde iDeal. Dit geldt ook voor een geheel of gedeeltelijke kredietfactuur, herstelfactuur of aanmaning.

Pplease biedt maar liefst 3 pakketten om u te ondersteunen in uw factuurdiensten. Met een duidelijk overzicht en een bereikbare toegankelijkheid heeft u zelf de keuze om te kijken welk pakket het beste bij u past. Er is zelfs een gratis pakket en een mogelijkheid om een testfactuur te maken. Zo kunt u ervaren hoe eenvoudig online offreren is.

online factuur

Aan de slag!

Veel is aan te passen met een online factuur. Onderhoudscontracten, abonnementen, periodieke facturen: het kan automatisch verstuurd worden. Bij de factuur kunt u tevens een begeleidende mail versturen met een leesbevestigingsoptie. Uiteraard kunt u ook een preview van uw te verzenden factuur zien. En niet onbelangrijk: uw huisstijl. U kunt uw logo, gegevens, lettertype, kleur en nog veel meer aan uw factuur toevoegen. Zo blijft uw huisstijl gegarandeerd. Ook leveringsvoorwaarden kunnen worden meegestuurd.

En mocht het allemaal toch niet vloeiend verlopen, wij hebben een sterke naam met betrekking tot klantenservice. Met een uitmuntende helpdesk staan we u graag te woord indien u vragen heeft.

Bestellen      Producten